Sajam za penzionere počinje sutra

Sajam za penzionere, šesti po redu, biće održan sutra, 24. maja i u subotu, 25. maja u auli Novosadskog sajma, od 10 do 18 časova

Na Sajmu će se predstaviti više od 60 izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave. 
 
Na manifestaciji Za bezbrižnu starost najstariji sugrađani moći će da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane. Na Sajmu će imati priliku i da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme i zaborave usamljenost. 
 
Cilj manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima. 
 
Ulaz je besplatan. 
 
 
 
 
Izvor i foto:sajam.net
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar