Crédit Agricole najbolja banka u zapadnoj Evropi za 2020. godinu

Crédit Agricole proglašena je najboljom bankom u zapadnoj Evropi i Francuskoj za 2020 godinu od strane međunarodnog magazina Euromoney osvojivši „Nagradu za izvrsnost“.

Magazin Euromoney tradicionalno svake godine bira najbolje finansijske institucije na svim kontinentima na osnovu niza kriterijuma i finansijskih pokazatelja, kao što su rast poslovanja i profitabilnost, a ove godine sa dodatnim fokusom na sposobnost prilagođavanja tržištu i potrebama klijenata u izazovu koji je donela globalna pandemija izazvana virusom Covid-19.

Crédit Agricole Srbija deo je Crédit Agricole grupe i sa svojih 900 zaposlenih i 74 filijale u svim većim gradovima širom zemlje, odgovara na potrebe svih svojih klijenata, kojih u Srbiji ima više od 300.000. Crédit Agricole Srbija je univerzalna banka koja sarađuje sa svim vrstama klijenata a posebno značajnu ulogu ima u finansiranju auto kredita, gotovinskih i stambenih kredita i štednje, kao i u domenu finansiranja poljoprivrede.

Prestižne Euromoney nagrade za izvrsnost ustanovljene su još 1992. godine i bile su prve takve vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je primio skoro 1.000 prijava u okviru svog programa koji obuhvata više od 50 regionalnih nagrada u gotovo 100 zemalja.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar