Počinju radovi na vrelovodnoj mreži na Bulevaru oslobođenja

Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana sutra, 15. jula, počinje sa radovima na izgradnji i rekonstrukciji vrelovodne mreže od Toplane Jug, duž Bulevara oslobođenja i Ulice Braće Ribnikar do Ulice Miše Dimitrijevića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. U prvoj fazi radova duž Bulevara oslobođenja od objekta ED Novi Sad, do raskrsnice sa Ulicom Braće Ribnikar, ukida se parking u ovom delu Bulevara oslobođenja kao i krajnja desna saobraćajna traka zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije. Rok završetka svih radova je 5. septembar.

Radovi na rekonstrukciji ove deonice obavljaće se fazno, a javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno, daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar