Giardino cafe club - mesto sa najlepšim pogledom
Autor: Redakcija
15.01.2020.

U Novom Sadu postoje mnoga mesta na koja vodite drage goste, od obale Dunava pa do centra grada. A kada želite da se osećaju prijatno i ugodno u lepom ambijentu, uz odličnu hranu i piće, mnogi od vas ih vode u Giardino cafe club. To je mesto gde vodite i one koji su prvi put u našem gradu. Na krovu uživate u pogledu i vrhunskoj usluzi, pa je Giardino cafe club jedno od omiljenih mesta mnogih Novosađana, od studenata do poslovnih ljudi. 

Veličanstven pogled na centar, Petrovaradinsku tvrđavu i Frušku goru, ono su što ovaj lokal izdvaja od svih ostalih. Ovo mesto je, zbog toga, raj za turiste, goste, ali svakako i za Novosađane koji ipak najviše uživaju u pogledu na staro jezgro grada. Leti, kada je i bašta otvorena, na krovu grada pravi je ugođaj popiti sveže ceđenu narandžu, uživati u pogledu i rashladiti se uz neki ledeni dezert.

Zimi, topla ušuškana atmosfera, kuvano vino i miris cimeta će vas ugrejati. Ljubazno i profesionalno osoblje učiniće vaš boravak ovde nezaboravnim.

Giardino cafe club nudi i odličnu uslugu keteringa kao i organizovanje vaših privatnih proslava i venčanja. Ovde možete jesti pravu Vojvođansku picu, sa domaćom pečenicom i slaninom. U ponudi imaju i veliki izbor pasta i bifteka, a za one koji vole piletinu i ćuretinu, ponuda je raznovrsna. Obrok salate posebno su aktuelne na proleće, a mi preporučujemo da probate Giardino specijal koja je odlična kombinacija voća, povrća i mesa.


Restoran i kafić se posle 22 časa pretvara u pravi klub sa Dj-evima. Imaju najbolje tematske žurke, na kojima se svi provedu vrhunski i požele da dođu opet. Za žurke na krovu gosti moraju imati najmanje 21 godinu. 



Bilo da se odlučite da posetite Giardino danju ili uveče, sigurni smo da ćete, uz dobro društvo, uživati u prelepom pogledu i odličnoj ponudi.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar