Kako na kreativan način provesti vreme sa decom?
Autor: Redakcija
08.05.2020.

Ukoliko imate decu kod kuće, sigurno je da svakodnevno smišljate načine kako da ih razonodite, uposlite njihove ručice i probudite kreativnost. Sigurno je da smišljate načine da smisleno upotpunite njihovo vreme.

Vaspitačice i učiteljice su tu da pomognu u osmišljavanju polovine njihovog dana, dok u ostatku dana, kao i vikendima vi, roditelji, stupate na scenu.

Sa vašim mališanima možete da se zabavite uz pomoć koncepta Zemlje hobija, koncepta koji je osmišljen da kreativnim i ambicioznim ljudima pomogne da realizuju svoje ideje. Proizvodi Zemlje hobija, osim što će vam ulepšati vreme provedeno sa porodicom,  omogućiće vam da unesete posao i dodatnu zaradu u svoj dom. Ukoliko ste se uplašili da niste dovoljno maštoviti ili vešti, ne brinite, toliko je jednostavno da svako to može da radi.

Za vas smo izdvojili nekoliko predloga.

3D printane životinjske puzzle

Ukoliko vaše dete voli puzzle, ištampajte mnogo raznobojnih životinja, koje se slažu u jednu slagalicu. Možete zajedno da birate životinjice ili njihove boje.

Šta vam je sve potrebno da kreirate vaše 3D printane puzle sa životnjicama, kao i kako to da izvedete, a lako je, u samo nekoliko koraka, možete pogledati ovde.

3D puzzle idealne su i kao rođendanski poklon koji će vaš mališan poneti svom drugaru.

Kutija za bojice

Kutija za bojice u duginim bojama je jedna od stvari koje nas vraćaju u detinjstvo. Bilo da vaše dete prvi put dolazi u dodir sa čarobnim svetom crtanja i bojenja ili je već krenulo u školu, ne sumnjamo da mu je to jedan od omiljenih hobija. Sada postoji način da sami napravite kutiju u koju će stati celo pakovanje bojica. Možete je pokloniti svom detetu za rođendan ili polazak u školu ili jednostavno uživati u zajedničkom pravljenju.

Koliko je lako pogledajte u tutorijalu.

Penasti prst za tatu

Ukoliko želite da iznenadite vašeg supruga i tatu i pokažete mu koliko ga volite i koliko vam je važan napravite Tata penasti prst. Originalan način da iskažete ljubav i divljenje. A vašoj deci tata je verovatno number 1.

U ovom tutorijalu videćete kako to da postignete. Lako je, ne brinite.

Ovo su samo neki od primera kako na kreativan način da provedete vreme, usrećite vaše mališane, ali i obezbedite dodatnu zaradu ili započnete svoj biznis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar