Mit ili istina: Da li cipele na štiklu mogu biti udobne?
Autor: Redakcija
25.02.2019.

Da li rado nosite visoke potpetice?

Mnogi muškarci vole da vide svoju dragu u visokim štiklama , ali…

Koliko je teško izdržati u visokim potpeticama i mogu li štikle da budu udobne česte su dileme mnogih dama prilikom kupovine novih cipela. Zenske cizme ili cipele na štiklu figuru vizuelno izdužuju, ali ako su neudobne, onda pravi problem tek nastaju – žuljevi, bol u prstima, otečena stopala… Da li ste i vi imale neko slično iskustvo?

Eh, kakve sve muke mogu neudobne zenske cizme na štiklu da izazovu, zar ne?

Ali tim mukama je sada došao kraj! Scholl obuca ima rešenje za vas, drage dame. Ova anatomska obuca ima u ponudi zenske cizme sa potpeticom koje su udobne i koje vas sigurno neće izneveriti.

Za udoban korak u štiklama - Scholl obuca!

Istina je da zenske cizme i cipele na štiklu mogu biti udobne i da se u njima možete osećati prijatno. Nije mit da se dame ženstvenije osećaju ako nose visoke potpetice, ali treba znati kako hodati u štiklama. A treba i naći udobnu obuću.

Mi znamo da je anatomska obuca najbolje rešenje, jer ćete se prijatno osećati sve vreme dok stojite na štiklama. Ali morate pažljivo kupovati obuću. Naime, posebno obratite pažnju na broj obuće. Često žene izaberu pogrešan broj i onda nastanu muke. Nemojte birati ni veći, a ni manji broj. Izaberite odgovarajuću veličinu, jer će vam jedino tako obuća biti udobna i komforna.

Takođe, obratite pažnju na vreme kupovine. Naime, najbolje bi bilo da idete u prepodnevnim časovima u kupovinu ako imate problem sa oticanjem stopala. Ne zaboravite, veći broj cipele na štiklu doprineće da se u njima osećate nestabilno, a ako vam je obuća mala, neprijatan osećaj sigurno neće izostati.

Odgovarajuća veličina preduslov je da se osećate prijatno i udobno u obući koju nosite, a anatomska obuca je spas za sve koji žele ugodan i siguran korak na štiklama.

Tip stopala i izbor obuće

Ravni tabani, široko stopala, uska obuća samo su neki od problema sa kojima se mnogi kupci suočavaju. Da biste izabrali odgovarajući model obuće prema obliku i tipu stopala predlažemo vam da pogledate šta to Scholl obuca ima u ponudi. Ova anatomska obuca je veoma prilagodljiva, a ako imate probleme sa ravnim tabanima obavezno se odlučite za neke od modela koje Scholl obuca nudi.

Bilo da želite moderne zenske cizme na štiklu ili biste radije cipele sa visokom potpeticom, ponuda koju ova obuca online ima dostupna je u svakom trenutku za vas. Dovoljno je da odaberete odgovarajući model i brzo i lako ih možete online poručiti. Scholl obuca se svakom zglobu prilagođava, a najnoviji modeli idu u korak sa modnim trendovima.

Nega stopala na prvom mestu!

Stručnjaci posebno naglašavaju da se vodi briga o zdravlju stopala. Zašto?

Brojni su problemi koje bolovi u stopalima mogu da izazovu, pa tako osim bola u slabinskom delu kičme, može doći i do problema sa vratom i ramenima, ali i sa samom kičmom. Zato redovno masirajte svoja stopala, a uz pedikir sigurni smo da će vam i opuštajuća kupka veoma prijati.

Neka vam nega stopala bude na prvom mestu. A uz negu, prioritet treba da vam bude i anatomska obuca. Pogledajte koje to sve modele ova obuca online nudi i obavezno zapamtite sledeće.

Za sofisticiran, elegantan i seksi hod, tu je Scholl obuca!

Foto: Pixabay / StockSnap


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar