Pivo koje ima samo Novi Sad
Autor: Redakcija
08.12.2019.

Gastro pub The Camelot u Novom Sadu, osim ugostiteljske ponude, ima i pivo u sopstvenoj proizvodnji koje se može probati samo na ovom mestu. Njihovo domaće pivo se toči u jedinstvenoj točilici od bakra kakva ne postoji nigde u Srbiji. Koncept pub-a je sličan onima u drugim evropskim gradovima, Beču, Minhenu ili Pragu, gde imaju svoju autentičnu hranu i svoje pivo, koje nije industrijsko, već kraft, sopstvene proizvodnje, jedinstvenog ukusa, boje i teksture. 

U ovom novosadskom pub-u u ponudi je svetlo, crveno i tamno pivo. Osnovna prednost The Camelot piva je što je napravljeno isključivo od ječmenog slada bez dodataka drugih nesladovanih sirovina. Svi bitni sastojci su sadržani u The Camelot pivu jer se ne filtrira. Ono sadrži u sebi malu količinu zaostalog, neprevrelog ekstrakta i tragove kvasca i ima blago istaknutu gorčinu. Pivo je mutno, ali u sebi ima sadržan čitav spektar vitamina, minerala, šećera. Četiri legendarna sastojka su u pivu i to: ječmeni slad, hmelj, kvasac i voda. U njemu nema nikakvih konzervanasa što bi mu produžavalo vek trajanja.  


Neobičan ambijent i bogata hrana koja se odlično slaže sa pivom samo su neki od aduta ovog gastro pub-a koji postoji od 2011. godine u Novom Sadu, a od 2013. godina na Kopaoniku.  


Ukoliko volite da pijete pivo u prijatnom srednjovekovnom ambijentu, da se osećate kao vitez okruženi mačevima i  štitovima onda je The Camelot mesto za vas. Tu ćete naći i moče sa paradajzom, koje će vas vratiti u detinjstvo, a uz dobro piće odlično idu pivarska rebarca, pikantna ili sa medom. Porcije su domaćinske. Tu su i pohovane i slatke palačinke. Na vama je samo da svratite.  



 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

BeerStyle

29.03.2024 | 16:51
Najbolja pivnica u Novom Sadu. Morate da probarte pivska rebarca i svetlo Camelot pivo!

Pivopija

29.03.2024 | 16:51
The Camelot pravi ubedljivo najbolje kraft pivo!
Postavi komentar