Šta pokloniti voljenoj osobi za praznike? Novogodišnji pokloni za nju
Autor: Redakcija
26.12.2018.

Poslednji mesec u godini, decembar, sa sobom nosi ono čemu se svi radujemo i što željno iščekujemo – praznike. Kako nijedan praznik ne može proći bez poklona mi vam nudimo originalne ideje za poklon za novogodišnju noć uz pomoć kojih će te nesumnjivo obradovati svoju voljenu osobu.

Šminka i parfem - pokoni za žene sa kojima nećete pogrešiti

Ukoliko niste sigurni za koji poklon pre da se odlučite ili ne želite da eksperimentišete, pokloni poput šminke i parfema mogu biti dobar izbor za vas. Prijatnom mirisu u lepoj flašici teško da će neka dama odoleti, pogotovo ukoliko je i sama ljubitelj parfema. Pogledajte koje parfeme vaša draga inače koristi i zapišite nazive kako biste u parfimeriji bili dobro pripremljeni. Ukoliko se pak odlučite za kupovinu šminke ili kozmetike budite pažljivi i dobro osmotrite makeup stil vaše dame. Ako vaša dama prati trendove sigurno će je obradovati najnovija NYX makeup paleta , koja u sebi sadrži rumenilo, sjaj za usne i maskaru. Ako uz to dodate i romantičnu poruku,eto originalne ideje za poklon za vašu voljenu.

Nakit

Pokloni za Novu godinu mogu biti težak izbor samo u slučajevima kada ne znate koji komad nakita da izaberete za vašu dragu. Nakit je jedan od provereno dobrih poklona sa kojim nema greške. Treba samo da se prisetite koji komad nakita najviše voli, a uz otmen i lep privezak u obliku jelke ili srca lako dobijate inspirativne i originalne ideje za poklon. Ukoliko je vaša dama ljubitelj klasike, minđuše i ogrlica mogu biti pokloni za nju koje će sa nestrpljenjem iščekivati.

Knjige - pokloni za Novu godinu koji donose radost

Ima li šta lepše u vreme praznika od tople kućne atmosfere sa knjigom u ruci. Iako spadaju u red darova sa kojima ne možete pogrešiti, knjge kao pokloni za žene znaju da stvore pravu glavobolju ukoliko ne poznajete čitalački ukus svoje dame. Raspitajte se šta vaša draga voli da čita i pronađite listu izdanja njenog omiljenog pisca.Nikako ne zaboravite da uz sve to dodate i posvetu sa romantičnom porukom.

Neobični pokloni za nju koji će je osvojiti

Slatki paketići mogu biti savršen poklon i za parove koji su tek na početku veze. Čokolada kao nepogrešiv izbor koji će otopiti njeno srce, a kako biste joj pokazali svoju kreativnost, uz čokoladne bombone napišite i papiriće sa ljubavnim porukama ispisanim samo za nju. Uz dobru volju i trud, ovi slatki pokloni za Novu godinu izmamiće osmehe na licu vaše drage.

Poklon vaučeri

Ukoliko vam ponestane ideja, ili niste sigurni u svoj izbor, poklon vaučeri mogu biti odlična ideja. Većina radnji i brendova, bez obzira da li je u pitanju kupovina garderobe, ili nešto drugo nudi ovu mogućnost, te su ovi pokloni za žene dobar izbor, jer na taj način vaša dama može sama izabrati šta joj se sviđa.

Uživajte u darivanju i poklonima, jer na taj način uživate i sa vašim voljenima misleći o njima. Radujte se, i činite dobra dela.Srećni praznici!

Foto: Pixabay / AllClear55


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar