Zemlja hobija kao dodatna zarada za kreativne i ambiciozne
Autor: Redakcija
27.10.2019.

Zemlja Hobija je novoformirani koncept, koji je osmišljen da na nivou cele Srbije pomogne svim ljudima da unesu posao i dodatnu zaradu u svoj dom.

Ovaj koncept omogućuje kreativnim i ambicioznim ljudima da realizuju svoje ideje, a motiviše ljude koji misle da je to nešto komplikovano da prevaziđu svoje strahove. Toliko je jednostavno da svako to svako može da radi. Zemlja Hobija je, kroz proizvode koje nudi, zamišljena kao pomoć svakom članu bilo kog domaćinstva da ostvari svoje ideje i da, što je najvažnije, kroz zabavu ostvari dodatni prihod, ili čak pokrene svoj biznis. Da li ćete ukrašavati majice, rokovnike, raditi nalepnice ili posebne projekte jedinstvene za svakog od nas, jedina granica je mašta.

Koncept Zemlje hobija fokusiran je na 5 osnovnih ideja:
-Sam Svoj Gazda - Nema nametljivih šefova koji vas ne shvataju, ili sputavaju
-Dodatni Posao - Svakodnevni posao vas ne ispunjava, ili želite dodatni prihod radeći ono što volite
-Zarada od Kuće - Prijatna atmosfera, fleksibilno radno vreme, bez stresnog odlaska na posao i gradskih gužvi
-Tvoje Ideje na Tvoj Način - Vi plasirate vaše ideje baš onako kako ste to vi zamislili.
-ZaRadi na Sebi - Spoj svega prethodno navedenog. Uložimo u sebe, zaradimo, napredujmo, zaradi još više. Što više Radimo na sebi, napredujemo, to ćemo više ZaRaditi na sebi i biti uspešniji.

Užurbano rade na novim idejama, proizvodima i aplikacijama, druženjima ljudi iz hobi sveta. Vrlo brzo vas očekuje još noviteta pa ih pratite na društvenim mrežama Zemlje Hobija, kao i na sajtu zemljahobija.com.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar