Gradske službe spremne za vremenske nepogode

Zbog najavljenih obilnih padavina, nadležne službe grada su na terenu i kontinuirano prate stanje, posebno na lokacijama koje potencijalno predstavljaju opasnost za normalno funkcionisanje grada, odnosno na mestima gde može doći do zadržavanja vode i izliva. 

Na sastanku koji je član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković održao sa gradskim štabom operativnih javnih i javno-komunalnih preduzeća rečeno je da su svi kapaciteti, tehnika, radnici i mehanizacija JKP Put, JKP Čistoća, JKP Parking servis, JKP Gradsko zelenilo i JKP Vodovod i kanalizacija spremni za delovanje u slučaju potrebe. Dogovoreni su celodnevno dežurstvo i kontinuirana komunikacija između nadležnih preduzeća. 
 
Ne postoji opasnost od izlivanja Dunava, prema podacima JVP Vode Vojvodine, problemi su mogući jedino na bujičnim potocima. Gradski štab poziva građane da ne odlažu otpad u potocima i odvodnim kanalima jer tako ugrožavaju javni sistem odbrane od voda. 
 
 
Izvor i foto:novisad.rs 
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar