JKP Informatika: Svi šalteri u Gradskoj kući ponovo rade
Svi šalteri pisarnice u Gradskoj kući, kako se kaže u saopštenju JKP Informatika, od jutros rade. Sistem i podaci Predškolske uprave su osposobljeni i rade u punom kapacitetu.
 
-Puštena je u funkciju kompletna gradska mreža, upaljeni su svi računari da bi se uradio monitoring kako bi se utvrdilo oštećenje mreže i eventualno prisustvo štetnih virusa kao i njihovo uklanjanje. Stubići u centru koji sprečavaju ulazak vozila u pešačku zonu od jutros ponovo rade. Trenutno se radi na pokretanju sistema za gradski budžet i gradska plaćanja. Još jednom napominjemo da nisu ugroženi lični podaci građana, da su sačuvani svi podaci o uplatama i da njihovo čitanje i korišćenje nije ni bilo meta napada te stoga nema razloga za brigu - kaže se u saopštenju ovog preduzeća.
 
Sve račune moguće je plaćati na naplatnim mestima JKP Informatika, završavaju se računi za februar mesec, radi Gradska uprava za urbanizam kao i Gradska poreska uprava, ponovo je u funkciji video nadzor grada u koji uvid ima Policijska uprava. Javnost će, kako kažu, blagovremeno biti obaveštena  kada budu pokrenuti i pušteni u rad ostali gradski servisi. 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar