Još jedan vrtić u Novom Sadu uskoro u novom ruhu

Najstariji vrtić u Novom Sadu uskoro dobija svoj novi izgled.

Radovi na sanaciji i rekonstrukciji objekta vrtića ''Pčelica'', PU ''Radosno detinjstvo'' u Ulici Laze Kostića, vredni 50 miliona dinara, privode se kraju. Prilikom današnjeg obilaska, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da u taj objekat nije ulagano od 1965. godine:

Radovi se izvode pod budnim okom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, a za osamdesetoro dece obezbeđene su potpuno nove sobe jer je sada maksimalno iskorišćen prostorni kapacitet. Od septembra ovde će biti najbolji uslovi i za mališane i za zaposlene. Kao što sam rekao, u naredne četiri godine ulagaćemo u proširivanje objekata i izgradnju novih, pre svega na Adicama, Sajlovu i u Veterniku.

Obilasku radova prisustvovao je i predsednik Sindikata građevinarstva Vojvodine i Novog Sada Josip Modić koji se, uoči Dana građevinarstva, zahvalio gradonačelniku na tome što je Novi Sad dao veliki doprinos oporavku građevinske industrije. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar