„Ledena šuma” onlajn iz Dunavskog parka

Bez obzira na aktuelnu epidemiološku situaciju, i ove godine će biti organizovana manifestacija „Ledena šuma”, doduše nešto drugačijeg formata u odnosu na prethodne godine – bez klizališta i posetilaca.

Naša ekipa zatekla je juče u Dunavskom parku radnike koji su na metalnu konstrukciju u obliku jelke, postavljali ukrasne lampice, a novogodišnja rasveta već je postavljena na saletlu, dok je u šatoru pored predviđen studio s ozvučenjem, kamerama, ekranima i drugom opremom. Iako ove zime u najpoznatijoj gradskoj oazi neće biti klizanja pod vedrim nebom, po kojem je „Ledena šuma” poznata i zbog kojeg se redovno vode polemike, planirani su različiti zabavni programi, ali bez prisustva publike.

Naime, izvođači će, uz poštovanje epidemioloških mera, u tehnički opremljenom prostoru u parku snimati različite sadržaje koji će biti emitovani kasnije. Po nezvaničnim informacijama, publika pored malih ekrana imaće priliku uživa u klasičnoj muzici, horskim izvedbama, „Pozorištu iz kofera”, Pozorištu „Vilin konjic”, kao i nezaobilaznim „Haos animatorima” i drugim zabavnim programima...

J. V.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar