Mali-veliki hemičar na PMF-u

Druga po redu manifestaciju Mali-veliki hemičar koja je namenjena đacima viših razreda osnovnih škola sa ciljem da se hemija, kao jedna od osnovnih prirodnih nauka, prikaže na zanimljiv način održaće se u sredu, četvrtak i petak od 10 do 12 časova na Prirodno-matematičkom fakultetu. 

Učenici će biti u prilici da se upoznaju sa interesantnim temama iz hemije koje će biti predstavljene kroz niz eksperimenata u laboratoriji. Namera je da teme iz sveta koji nas okružuje oživimo kroz eksperimente i na taj način ih približimo đacima.  
 
-Želja nam je da pobudimo u učenicima interesovanje za hemiju i predstavimo im zanimanja iz oblasti hemije, biohemije i zaštite životne sredine u sklopu profesionalne orijentacije - kažu na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine koji su organizatori ove manifestacije. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar