Multimedijalni kviz Mladi ljudi,velika dela odložen za jun

OPENS-ov Multimedijalni kviz Mladi ljudi, velika dela, odložen je za jun, kako kažu organizatori, zbog vremenskih prilika i opreme koja ne može da stoji na kiši.  

-U konsultaciji sa Republičkim hidrometeorološkim zavodom prethodnih dana rečeno nam je da se neće steći minimum neophodnih uslova za održavanje događaja. Izuzetno nam je žao što je do ovoga moralo da dođe i to nam je bila poslednja opcija, nakon što su sve druge iscrpljene. U ovom trenutku smatramo da je ipak bolje da ogroman trud cele ekipe koja stoji iza događaja ne propadne zbog faktora koje ne možemo da kontrolišemo. Sve će biti onako kako je i najavljeno, uz sve nagrade i propozicije, ali kasnijeg datuma - kažu organizatori.  
 
Fasada Vojvođanske banke od 300m² postaće na jednu noć platno za igru - kroz maping, multimedijalne performanse i interaktivnu veb aplikaciju, a najboljeg učesnika očekuje nagradno putovanje u vrednosti od 1000 evra.  
 
Tema kviza su Novosađani koji su već u mladosti pomerili granice u oblastima kojima su se bavili i tako pokazali da je Novi Sad oduvek imamo sjajne mlade ljude. Delovi njihovih biografija prevedeni su u dramske scene, audio-vizuelni performans koji se uz pomoć 3d mapinga i animacija u interakciji sa glumcima, projektuje na zidu Vojvođanske banke. 
 
 
 
Izvor i foto:OPENS 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar