Multimedijalni kviz na otvorenom: Mladi ljudi, velika dela

Najveći multimedijalni kviz na otvorenom pod nazivom Mladi ljudi, velika dela održaće se na Trgu slobode, u petak, 19. maja, u 21 čas. 

Ovaj kviz donosi 300 m² multimedijalnog spektakla na fasadi Vojvođanske banke, pregršt interesantnih informacija i pitanja o znamenitim Novosađanima ali i priliku da se osvoji vaučer za letovanje u iznosu od 1.000 evra
 
Biće prikazani segmente iz života  znamenitih Novosađana. Ideje koje su dobili dok su bili mladi prevedene su u dramske scene kroz jedinstveni audio-vizuelni performans koji će uz pomoć 3D mapinga i animacija zajedno sa glumcima biti prikazan za fasadi Vojvođanske banke u samom centru grada. 
 
Nakon prikaza svake od scena imate priliku da date tačan odgovor na postavljeno pitanje putem posebno kreirane web aplikacije i otkrijete o kojoj zagonetnoj ličnosti je reč. Moraćete da sarađujete kako biste zajedničkom snagom otključali poslednje, nagradno pitanje i to kreiranjem flešmoba svojim  mobilnim telefonom po uputstvu naratora. Osoba koja prva odgovori na poslednje pitanje pobeđuje i osvaja vrednu nagradu.  
 
Pravila su jednostavna – nema ograničenja u polu, godinama, broju učesnika ili njihovoj spremnosti. 
 
 
 
Izvor i foto: opens 2019 
 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar