Nevreme u Novom Sadu obara stabla

Interventne ekipe JKP Gradsko zelenilo neprestano su na terenu zbog olujnog vetra koji od sinoć duva u Novom Sadu. Ekipe su opremljene svom neophodnom mehanizacijom i na terenu uklanjaju posledice nevremena.  

Do ovog trenutka pod naletima vetra oborena su četiri stabla, i to u Primorskoj ulici, u blizini Doma zdravlja u Ulici Zmaj Ognjena Vuka, u Ulici Živojina Ćuluma broj 100 i u Ulici Fruškogorskog odreda broj 3. Polomljen je i veliki broj grana, a najveća je pala u blizini Filozofskog fakulteta. Povređenih građana nema, a pričinjena je materijalna šteta, najviše na automobilima parkiranim u blizini drveća. 
 
Javno komunalno preduzeće Gradsko zelenilo apeluje na građane da dok traje nevreme ne parkiraju vozila u blizini drveća, iako su ona na vreme i kvalitetno orezana, a prestarela, bolesna i trula stabla uklonjena. 
 
 
Izvor i foto: zelenilo.com 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar