Noćni bazar odložen za sledeći vikend

Noćni bazar, jedanaesti po redu, u organizaciji Udruženje građana Putevima preduzetništva koji je bio planiran za 12. i 13. aprila, zbog lošeg vremena, odložen je za sedam dana.  

Bazar će se tako održati 19. i 20. aprila na novosadskoj plaži Štrand. U petak će trajati od 18 do 24 časa, a u subotu od 16 časova pa do ponoći.   
 
Do sada je prijavljeno preko 250 izlagača iz svih krajeva Srbije i iz Crne Gore, koji će tokom trajanja Bazara posetiocima ponuditi gastronomske specijalitete, rukotvorine, suvenire, umetnička dela, nameštaj, unikatnu obuću i odeću, a predstaviće se i proizvođači vina. Tokom dvodnevne manifestacije biće organizovane i brojne radionice za decu, kao i kulturno-umetnički program
 
Planirano je da se Bazar održi na prostoru koji se pruža od centralnog platoa, duž donje staze do Mosta slobode. Ulaz se neće naplaćivati
 
Do sada se ova manifestacija održavala na Ribljoj pijaci. 
 
 
Izvor: Zelenilo
Foto:trgpreduzetnistva.com

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar