Novi Sad među najpoželjnijim destinacijama za posetiti u 2019. godini

Krajem oktobra meseca, Novi Sad je u segmentu turizma dobio prestižno priznanje od vodećeg svetskog izdavača turstičkih vodiča i magazina „Lonely Planet“. U kampanji  „Besti in Travel“ koju ovaj izdavač promoviše više od 10 godina za redom, Novi Sad je postavljen na visoko treće mesto požejlnih destinacija za posetiti u 2019. godini.


- Ovakav rezultat je odlična potvrda rada u prethodnom periodu, a mnogo će nam pomoći i u narednim promotivnim aktivnostima koje počinju već sada, od novembra meseca. Tako je Turistička organizacija Grada Novog Sada već od početka nove sajamske sezone počela sa promotivnim aktivnostima tokom kojih je ova činjenica istaknuta u prvi plan, ističu u TOGNS.
Ova novosadska organizacija već je imala brojne promotivne nastupe, pa je tako već od početka novembra  nastupila na Sajmu turizma, World Travel Makret u Londonu (05. - 07.11.2018. godine) i na grčko-srpskom turističkom forumu u Solunu (09. - 10.11.2018. godine).

Izvor: Turistička organizacija grada Novog Sada


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar