Novosadski noćni bazar na Štrandu

Noćni bazar, jedanaesti po redu, u organizaciji Udruženje građana Putevima preduzetništva, održaće se u petak i subotu, 19. i 20. aprila, na novosadskoj plaži Štrand.  

U petak će bazar trajati od 18 do 24 časa, a u subotu od 16 časova pa do ponoći.    

Preko 250 izlagača iz svih krajeva Srbije i iz Crne Gore, sjajni gastronomi, vrsni umetnici, rukotvorci, maštoviti i kreativni i nadasve talentovani izlagači koji ulažu veliku ljubav u svoje stvaralaštvo, predstaviće vam svoje kvalitetne i orginalne proizvode. 
 
Tokom trajanja Bazara izlagači će ponuditi gastronomske specijalitete, rukotvorine, suvenire, umetnička dela, nameštaj, unikatnu obuću i odeću, a predstaviće se i proizvođači vina. Tokom dvodnevne manifestacije biće organizovane i brojne radionice za decu, kao i kulturno-umetnički program.  
 
Planirano je da se Bazar održi na prostoru koji se pruža od centralnog platoa, duž donje staze do Mosta slobode. Ulaz se neće naplaćivati.  
 
Ova manifestacija se do sada održavala na Ribljoj pijaci.
 
 
Foto: trgpreduzetništva.com
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar