Od sutra pojačana kontrola saobraćaja

Uprava saobraćajne policije MUP-a Srbije od sutra pa do 7. aprila sprovodiće akciju pojačane kontrole saobraćaja koja podrazumeva kontrolu brzine kretanja vozila. Policijski službenici će prilikom zaustavljanja svakog vozila koje prekorači dozvoljenu brzinu kontrolisati i korišćenje sigurnosnih pojaseva, a vozači će biti i alkotestirani.

Biće angažovani svi raspoloživi uređaji za merenje brzine kretanja - ručni radari, radari u sistemima video nadzora i uređaji za merenje brzine u takozvanim „presretačima“, dok će na autoputevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila. 
 
U sredu, 3. aprila, na svim evropskim putevima biće realizovana i celodnevna akcija „Speed Marathon", tokom koje će na najvažnijim putnim pravcima biti neprekidno merena brzina u trajanju od 24 časa.
 
 
Izvor: Dnevnik.rs / Foto: mup.gov.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar