Omladinski sajam turizma 2. i 3. jula u Novom Sadu

U godini kada je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope, Sajam omladinskog turizma OPENS YOUTH FAIR, osmi po redu, održaće se 2. i 3. jula, na dve lokacije u centru grada, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti.   

Na Trgu slobode raznolik sadržaj će se sastojati iz dva dela: sajamskog i muzičkog. Tokom ovog jedinog omladinskog sajma turizma na otvorenom, na jednom mestu, predstaviće se turističke organizacije iz Srbije i regiona, turističke agencije, manifestacije i festivali, organizacije sa programima za mlade. Tako će učesnici imati priliku da se upoznaju sa atrakcijama i zanimljivostima gradova iz zemlje i regiona, kao i ponudom drugih izlagača. Posetioci će imati mogućnost da učestvuju u interaktivnim radionicama ili se upoznaju sa programima agencija, festivala i asocijacija, te da svoju kreativnost izraze kroz umetničke radionice i zanimljive igre ili da uvežbaju plesne korake uz brojne plesne klubove. Nakon obilaska sajamskog dela zabava se nastavlja u OPENS zoni
 
U Katoličkoj porti će Noćni bazar prikazati ponudu brojnih, kreativnih dizajnera i umetnika. 
 
Obe večeri su  rezervisane za nezaboravne žurke uz svirku domaćih i regionalnih muzičkih zvezda. 
 
OPENS YOUTH FAIR ove godine, što je novina, ima prijatelja sajma, a to je Turistička organizacija Nemačke. Kao prijatelji sajma, oni će kroz interakciju i VR naočare posetiocima sajma približiti šta sve ova zemlja nudi. Omogući će posetiocima da učestvuju u kvizu znanja i osvoje poklone. Zanimljivu ponudu će predstaviti i Nižnji Novgorod, grad pobratim Novog Sada. 
  
Pored titule Omladinska prestonica Evrope, koju grad nosi ove godine, Novi Sad se može pohvaliti još jednom prestižnom titulom-Evropske prestonice kulture za 2021. godinu i u čast ove titule Fondacija Novi Sad 2021. će otvoriti vrata svoje nove kancelarije na Trgu slobode gde će posetioce čekati zanimljiv program. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar