Poljoprivrednici dužni da imaju odobrenje kretanja od 20 do 5 časova
U slučaju primene neophodnih agro-tehničkih mera, a posebno radi zaštite zasada od mraza, tokom perioda zabrane kretanja, od 20 do 5 časova, svaki poljoprivredni proizvođač (vlasnik ili korisnik zasada ili druge poljoprivredne površine) je dužan da podnese zahtev za odobrenje kretanja Upravi za zaštitu bilja na mejl agromere@registar-uzb.rs. Poljoprivrednici zahteve mogu podneti i telefonskim putem prema odseku, odnosno, okrugu za koji se traži dozvola za kretanje.
 
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, broj lične karte i adresu koje će se kretati u periodu od 20 do 5 časova, broj poljoprivrednog gazdinstva, lokaciju gde će se sprovoditi agro-tehničke mere, kao i vreme i dan kada će biti sprovedene mere. Dozvola kretanja će važiti samo za navedeni dan u periodu od 20 do 05 časova. Rok za odgovor na podneti zahtev je do 48 časova.
 
Za okruge Južnobački, Srednjebanatski, Južnobantski, Severnobanatski, Severnobački, Zapadnobački i Sremski telefon putem kog se može podneti prijava je 0648818449. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar