Pripreme za prvomajski uranak u Kameničkom parku

Pripreme za tradicionalni prvomajski uranak u Kameničkom parku uveliko su, kako navode u JKP Gradsko zelenilo, u toku. Radi se na pregledu stabala i grana, pre svega zbog olujnog vetra koji je pre nekoliko dana duvao u Novom Sadu i stvorio velike probleme. Vrši se i prskanje protiv krpelja.  

Loženje vatre tokom 1. i 2. maja biće dozvoljeno samo na ložištima koja će postaviti redarska služba Gradskog zelenila, a naplata po danu biće 400 dinara. Parkiranje će biti dozvoljeno do rampe koja se nalazi na ulasku u Kamenički park. Ono će se 1. i 2. maja naplaćivati 200 dinara po danu.  
 
Na najposećenijoj lokaciji za vreme prvomajskog praznika, Kameničkom parku, izletnici će, kažu u Zelenilu, imati priliku da se pridruže akciji, tako što će svako ko sakupi i preda promoterima Dijamanta otpad sa uranka, na poklon dobiti Dijamant legendarne proizvode – majonez i prelive. 
 
 
 
Izvor i foto: Zelenilo 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar