Sajam zapošljavanja za novosadske studente
Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za sve novosadske studente održaće se sutra, 23. maja, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija u periodu od 12 do 14 časova. 
 
Ovaj sajam otvoren je za sve studente novosadskog Univerziteta, koji mogu da dođu i apliciraju za posao iz oblasti koje su ponuđene. 
 
-Na Sajmu zapošljavanja predstaviće se oko 20 kompanija iz sektora bankarstva, turizma, menadžerstva i IT sektora, kao što su: Erste banka, Generali osiguranje, ComData, Japan Tobacco International, Turistička organizacija Vojvodine... Sajam je značajan i zbog uspostavljanja kontakata studenata sa kompanijama u kojima mogu da obavljaju stručnu praksu, gde stiču praktična poslovna iskustva- saopšteno je iz Visoke poslovne škole. 
 
Sajam zapošljavanja otvoriće pomoćnik pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Jelena Stanić-Marić i direktorka Visoke poslovne škole strukovnih studija Jelena Damnjanović
 
 
 
Izvor:RTV 
Foto:Pixabay.com  
 

     


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar