U Pokrajinskoj vladi ponosni na Crveni krst Vojvodine

U prethodne tri godine povećana su izdvajanja za redovan rad Crvenog krsta Vojvodine, sa 10 na 15 miliona dinara, a ove godine iz Pokrajinskog budžeta, prema rečima predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića, izdvojeno je 18 miliona dinara. Pokrajinska vlada opremila je ustanove Crvenog krsta i odmarališta u Vršačkom Bregu i Bačkom Monoštoru, koje koriste deca iz ugroženih porodica. 

Povodom Nedelje Crvenog krsta Vojvodine, koja se održava od 8. do 15. maja, pod sloganom Ljubav Mirović je upriličio je prijem za predstavnike i volontere Crvenog krsta Vojvodine.    
 
-Ponosan sam što sam domaćin ovim sjajnim ljudima velikog srca i ogromne energije iz cele AP Vojvodine. U nedelji Crvenog krsta pokazali smo da među nama žive ljudi koji su zaslužili da se o njima govori. Pokrajinska vlada nastaviće da pomaže rad Crvenog krsta Vojvodine, jer je to naša obaveza prema vašoj uzvišenoj misiji - rekao je Mirović
 
 
 
Izvor i foto:vojvodina.gov.rs 
 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar