Žurka i nagradna igra sutra u Dino parku
Zbog lošeg vremena prošlog vikenda svečano otvaranje Dino parka odloženo je za ovaj vikend. Velika žurka i svečanost povodom starta nove sezone druženja sa dinosaurusima zakazana je za nedelju, 21. april. Svi posetioci imaće priliku da uživaju u bogatom zabavno – edukativnom programu i nagradnoj igri sa lepim poklonima.  
 
Fantastičnu atmosferu početkom dana napraviće Haos animatori koji na bini Dino parka nastupaju od 11 do 12 časova. Nakon toga zabavi će se priključiti mađioničar. Prisutni će imati priliku da pogledaju predstavu u izvedbi Pozorišta Teatrilo. Od 13 časova nastupaju polaznici muzičko-plesnog teatra Iskrice i Munje, a nakon njih sledi Dino nagradna igra
 
Svi posetioci parka koji u nedelju kupe neki suvenir ili igračku u Dino šopu učesnici su nagradne igre. Potrebno je da na fiskalnom računu napišu ime i prezime i kontakt telefon.  
 
Ovog, kao i svih narednih vikenda, u Dino parku očekuju vas brojne kreativno-edukativne radionice tokom kojih ćete se zabavljati i zajedno učiti o fascinantnom svetu dinosaurusa. 
 
Izvor i foto:dinoparknovisad.com
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar