Bolji odnosi Novog Sada sa tri francuske opštine

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa predstavnicima Privredne komore i Razvojne agencije francuske regije Val d’ Oaz, kao i sa privrednicima tog regiona koji borave u gradu povodom juče održanog Poslovnog foruma u Privrednoj komori Vojvodine. 

Tokom razgovora zaključeno je da se pored već utemeljenih dobrih odnosa, intenziviraju i procedure za formalizovanje saradnje. Tim povodom, gosti iz Francuske uručili su gradonačelniku potpisane Sporazume o saradnji od strane predsednika opština Dengijen Leben, Sen Lu la Fore i Taverni.   
 
Privrednici su sa gradonačelnikom razgovarali o primerima realizacije uspešnih investicija kao što su banka Crédit Agricole, kompanija Lafarge i Schneider Electric DMS. Francuzi su pokazali težnja da se trend ulaganja u poslovanje, zbog izuzetno povoljnih uslova za investitore, nastavi. 
 
 
Izvor i foto: novisad.rs
 
  
 
   

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar