Privredna komora Vojvodine proširuje međunarodnu saradnju

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Žilinske regionalne komore Jan Mišura potpisali su danas Sporazum o saradnji. Prilikom potpisivanja Sporazuma sa Slovačkom trgovinskom i industrijskom komorom Žilinske regionalne komore istaknuto je da se saradnja uspostavlja u cilju razvijanja sadašnjih i budućih međusobnih ekonomskih odnosa. Obe komore na ovaj način obavezuju se, kako se moglo čuti, da će ojačati koordinaciju i saradnju između relevantnih organizacija u oblasti trgovine, investicija, poslovne podrške i drugih ekonomskih aktivnosti u obostranu korist.  

Na sastanku se razgovaralo o akcionom planu, koji će sadržati zajedničku organizaciju događaja, saradnju na uspostavljanju kontakata u vezi sa izvozom, uvozom, investicijama, a prema potrebi uzajamno će razmenjivati ekonomske informacije i publikacije. U Sporazumu je posebno istaknuta saradnja u oblasti razvoja turizma, tehnoloških inovacija, obrazovanja


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar