Obustavlja se železnički saobraćaj od Novog Sada do Beograda

Zbog infrastrukturnih radova od 1. februara će biti obustavljen železnički saobraćaj između Novog Sada i Beograda, saopštili su iz Srbijavoza.

Vozovi u unutrašnjem saobraćaju saobraćaće samo na relaciji Novi Sad – Subotica – Novi Sad, dok će obustava saobraćaja biti na relaciji Beograd – Novi Sad – Beograd.
 
Međunarodni voz koji je polazio iz Beograda za Budimpeštu u 11:13 časova, polaziće iz Novog Sada u 11:00 časova do Kelebije, sa presedanjem iz Kelebije u 14:46 časova, dok će voz, koji je iz Budimpešte za Beograd polazio u 07:57 časova, polaziti u 11:57 časova do Kelebije, sa presedanjem iz Kelebije u 15:41 časova za Novi Sad.
 
Međunarodni voz koji iz Beograda za Budimpeštu polazi u 21:15, kao i voz koji iz Budimpešte polazi za Beograd u 22:15 časova, neće saobraćati do završetka radova. Isto važi i za voz koji u 07:13 polazi iz Beograda za Beč, kao i voz u 08:42 iz Beča za Beograd.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: pixabay.com
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar