Promena saobraćaja u Bulevaru cara Lazara

Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana u utorak, 2. aprila, počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru cara Lazara u zoni raskrsnice sa Šekspirovom i Puškinovom ulicom te dolazi do privremena izmena režima saobraćaja.  

Tako da je obavezan smer „pravo i desno“ u Šekspirovoj ulici iz smera Ulice Narodnog fronta ka Bulevaru cara Lazara, kao i obavezan smer „pravo i levo“ u Puškinovoj ulici iz smera Vojvođanske ulice ka Bulevaru cara Lazara.
 
Bulevar cara Lazara postaje „slepa ulica“ iz smera Balzakove i Krilove ulice ka Bulevaru oslobođenja, a takođe se određuje obavezan smer „desno i levo“ na Bulevaru cara Lazara iz smera Bulevara oslobođenja ka Balzakovoj i Krilovoj ulici, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.
 
Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 16. aprila
 
Radovi na rekonstruciji vrelvoda, kako ističu u Toplani, neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.
 
Izvor i foto: nstoplana.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar