Zmajeve dečje igre od 3. do 9. juna u Novom Sadu

Zmajeve dečje igre, 62. po redu, održaće se od 3. do 9. juna u Novom Sadu pod sloganom Nek je vedro sve po svetu.   

-Zmajeve dečje igre su projekat koji predstavlja i afirmiše dečije i stvaralaštvo za decu i mlade. Koncipiran na principu interaktivnosti, uz aktivno učešće publike, junski festival će u ovogodišnjem izdanju kroz više od 100 programskih celina predstaviti različite savremene umetničke, naučne i edukativne sadržaje. Prisustvo i učešće na festivalu su besplatni - kažu u Međunarodnom centaru književnosti za decu Zmajeve dečje igre koji su organizatori ove manifestacije. 
 
Programi će se održavati na više od 30 lokacija, u zatvorenim prostorima gradskih ustanova kulture i obrazovanja, kao i na otvorenom, u starom gradskom jezgru Novog Sada i okolnim naseljima
 
Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić primiće organizatore i goste 62. Junskih programa Zmajevih dečjih igara u ponedeljak, 3. juna, u Gradskoj kući.  
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar