GO SNS Novi Sad: GRAĐANSКI RAT – ŽELJA ILI PRIVIĐANJE BOJANA PAJTIĆA

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu na adresu redakcije stiglo je saopstenje, a koje Vam prenosimo u celosti:

,,Nekadašnji predsednik Vlade Vojvodine i do nedavno visoki funkcioner Demokratske stranke Bojan Pajtiću izjavi medijima ocenio je da je gradonačelnik Novog Sada i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević na skupu podrške državnim organima Srbije, održanom u nedelju popodne, ni manje, ni više, pozvao građane na sukobe i izazivanje građanskog rata. Ako je i od Pajtića, mnogo je. Da li dotični gospodin u školi nije savladao sva slova, pa nije mogao pažljivo da pročita izveštaj sa skupa i govor gradonačelnika ili je u pitanju patološka želja za povratkom na vlast po bilo koju cenu, ostavljamo građanima da prosude.

Srpska napredna stranka uverena je da su građani Srbije dobro procenili ko je tokom vikenda, upadom u zgradu RTS-a i pokušajem upada u Predsedništvo države, želeo sukobe, koji bi vrlo lako mogli da prerastu u građanski rat. Upravo naša stranka se zalaže za to da se sva politička i ideološka razmimoilaženja rešavaju dijalogom u Parlamentu, a da građani na izborima daju svoj sud o tome kome će pokloniti poverenje. Sve u skladu na najvišim demokratskim principima.

Bojan Pajtić, Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i slični dobro znaju da na izborima nemaju šta da traže. Zato su, zarad povratka na vlast, a pre svega privilegija koje su imali, spremni na sve i po svaku cenu.

Zbog toga pozivamo Bojana Pajtića da, prilikom sledeće protesne šetnje u Novom Sadu, stane na čelo kolone i povede svoje pristalice do zgrade Razvojne banke Vojvodine, nekadašnjeg bankomata Demokratske stranke i objasni im kako je pokradena. Neka povede kolonu i do Bulevara Evrope i objasni im kako i na koji način su pare poreskih obveznika pokradene prilikom njegove izgradnje. Nadamo se da neće zaobići ni najveći objekat „Radosnog detinjstva“ u Radničkoj ulici, gde ga pozivamo da odgonetne gde su nestale pare namenjene izgradnji centralne kuhinje ove ustanove. Mogao bi da ih povede i u Bečej do dvorca Heterlend i ispriča im o jednoj o najvećih afera u Vojvodini.

Srpska napredna stranka je uverena da su građani Srpske Atine, Vojvodine i Srbije odavno pročitali politiku i namere Pajtića i njegovih kompanjona i da ne žele nove afere kojima bi se njihov novac slivao u džepove tajkuna, već da on bude uložen u investicije i otvaranje novih radnih mesta, što se i događa u Srbiji poslednjih sedam godina.''

Izvor: GO SNS Novi Sad

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar