Napad na prostorije SNS-a u Petrovaradinu

Noćas oko dva časa kamenicama su razbijena stakla na prostorijama Srpske napredne stranke u Petrovaradinu, saopšteno je iz Gradskog odbora ove stranke.  

Ovo nije prvi napad na prostorije naše stranke na teritoriji Novog Sada, stoji u saopštenju novosadskog SNS-a, a veruju ni poslednji.  
 
-Frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji su ogromne. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu smatra da nalogodavce i počinioce treba tražiti upravo među onima koje već sedam godina tišti to što je zaustavljena njihova besomučna pljačka građana i što u dogledno vreme nema ni najmanjih naznaka da će im narod ponovo ukazati poverenje. Umesto da političkom borbom u Parlamentu, kao i novim idejama i programima pokušaju da privuku birače, u potpunoj nemoći poslednjih meseci posežu za najprimitivnijim metodama delovanja: upadima u javne institucije, razbijanju prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnim komentarima na društvenim mrežama - kaže se u saopštenju Gradskog odbora SNS-a
 
Građani će početkom naredne godine, ističu u novosadskom odboru naprednjaka,  imati priliku da odaberu kojim će putem Srbija nastaviti: putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka naše zemlje u srednji vek.  
 
-Mi u Srpskoj naprednoj stranci nemamo sumnje u to da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost - stoji u saopštenju. 
 
  
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar