Predstavnici Ruske delegaije u poseti kod gradonačelnika

Rusku delegaciju na čelu sa ministrom privrede, trgovine i preduzetništva Nižegorodske oblasti Čerkasov Maksimom Valerevičem primio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Neposredan povod njihove posete Novom Sadu je Međunarodni sajam poljoprivrede. Novi Sad još od 2005. godine, prema rečima Vučevića, ima dobre odnose sa gradom pobratimom Nižnjim Novgorodom.  

Rusku delegaciju, kako je rekao ministar Čerkasov Maksim Valerevič, čine predstavnici 20 preduzeća, koji su veoma zainteresovani za poslovnu saradnju.  Postoji veliki prostor za intenziviranje privredne saradnje, složili su se na sastanku, i zaključili da je na tom polju od velikog značaja Međunarodni poljoprivredni sajam koji se trenutno održava u našem gradu.  
 
Valerevič je rekao da je Novi Sad pridruživši se gradovima u kojima je održan Marš Besmrtnog puka doprineo sećanju na zajedničku istoriju.  
 
 
 
Izvor i foto:novisad.rs
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar