Fruškogorski MTB maraton u nedelju

Fruškogorski MTB maraton zakazan je za nedelju, 12. maj na Popovici. Maraton, 27. po redu, organizuje Biciklistički klub Fanatik, a trka počinje u 10 časova. 

Maraton će imati tri staze: mali, srednji i veliki maraton sa osam kontrolnih tačaka, odnosno, poznato crveno srce u belom krugu na drveću.  
 
U nedelju će, od 8:45 do 10:30 časova na delu Fruškogorskog puta na Popovici, od Majdanske ulice do planinarskog doma PSD Železničar biti zabranjen saobraćaj u oba pravca, dok će od 10:30 do 16 časova biti zabranjen u levoj kolovoznoj traci i uz naizmenično propuštanje vozila u desnoj kolovoznoj traci uz ograničenje brzine kretanja na 20 km/h. Takođe će saobraćaj biti zaustavljan na delu Iriškog puta, između Sremske Kamenice i račvanja ka Iriškom vencu od 10:05 do 10:25 časova. 
 
 
 
Izvor i foto: fanatic.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar