Fudbaleri Vojvodine osvojili Kup Srbije, danas svečani doček

Fudbaleri Vojvodine osvojili su Kup Srbije, pošto su u finalu, na niškom Čairu, savladali Partizan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U regularnom delu susreta rezultat je bio 2:2. Vojvodina je tako prekinula osvajački niz Partizana, sprečila ih da peti put uzastopno trijumfuju. Fk Vojvodina došla je do drugog pehara u Kupu, a trener Nenad Lalatović osvojio je prvi trofej u trenerskoj karijeri.

Ovo je nikad slađa pobeda, zaslužili smo da slavimo i u regularnom toku utakmice. Bog prati hrabre, igrači su pokazali kakvo srce imaju. Srećan sam zbog ćerke i dva sina, ovu pobedu poklanjam njima – rekao je posle meča Lalatović. 

Oko 4 hiljade navijača burno su proslavili pehar pobednika Kupa koji su pratili smešteni na zapadnoj tribini Karađorđa na velikom led ekranu.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je uživo sa tribina u Nišu pratio utakmicu, čestitao je Vojvodini osvajanje Kupa Srbije.

-Novi Sad je ponosan na fudbalere i upravu koji su pokazali šta znače timski rad, posvećenost i igra svim srcem. Nisu osvojili samo Kup, već i svoje verne navijače. Želim im da nastave put stazom pobednika i da iskažu svu svoju veličinu i na evropskom nivou. Novi Sad je bio i biće sa njima i uz njih - rekao je Vučević.

Danas, od 19 časova, na stadionu Karađorđe biće organizovan svečani doček fudbalera, te Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače da dođu i pozdrave fudbalere posle veličanstvene pobede u finalu Kupa.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar