Gradski derbi sutra na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine sutra, 13. aprila, u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, dočekuju ekipu Proletera na Karađorđu. Protiv gradskog rivala Vojvodina je ove sezone osvojila četiri od šest mogućih bodova.  

Šef stručnog štaba Radovan Krivokapić veruje da će crveno-beli i sutra ostvariti dobar rezultat. 
 
– Pred nama je jedan derbi, a takvi mečevi sa sobom uvek donose neizvesnost, bez obzira na to o kakvom tipu derbija se radi i bez obzira na to da li se igra u najnižem ili najvišem rangu takmičenja. I Proleter i mi smo u plej-ofu, te bih im ovom prilikom čestitao na rezultatima koje su postigli, jer malo ko je verovao da će se naći u gornjem delu tabele. S druge strane, posle svega što se dešavalo, niko nije verovao ni da ćemo mi biti tu. Sutra očekujem dobru utakmicu na Karađorđu i voleo bih da, nakon blage euforije koja nas je zahvatila posle meča sa Partizanom, sada svi budemo skoncentrisani na ovu utakmicu, jer svim srcem želimo da nastavimo seriju koju smo započeli i sve ćemo učiniti da dođemo do pobede. Što se tiče igračkog kadra, i dalje imamo iste probleme. Oni koji su bili povređeni i dalje ne mogu da igraju, ali su ušli u trenažni proces, a sa zadovoljstvom mogu da kažem da će Graovac, koji u prošlom kolu nije nastupio zbog kartona, sada biti u timu – kaže Krivokapić. 
 
Utakmica između Vojvodine i Proletera igra se sutra od 19 časova.  
 
 
Izvor i foto: fkvojvodina.rs
 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar