Međunarodni turnir u rukometu na pesku Novi Sad 2019

Novosadska plaža Štrand od 24. do 26. maja biće domaćin 13. Međunarodnog turnira u rukometu na pesku Novi Sad 2019. 

Prvog dana takmičenja, u petak, mečevi su planirani u terminu od 17 do 19 časova, dok se preostala dva dana igraju od 9 do 19 časova. Lokacija na kojoj će se turnir odvijati nalazi se na špicu plaže, uz odbojkaške terene. 
 
Na turniru će učestvovati 16 ekipa – po osam u ženskoj i muškoj konkurenciji. Učešće su potvrdile ekipe iz Nemačke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Grčke, Bugarske i naše zemlje. Promoter ovogodišnjeg turnira biće proslavljena srpska rukometašica Jelena Erić Rakonjac.  
 
Rukomet na pesku prošle godine je uvršten među sportove na Olimpijskim igrama za mlade, a naše selekcije u muškoj i ženskoj konkurenciji nalaze se među najboljima na svetu. Posetioci Štranda će ove godine imati prilike da ih vide na delu. 
 
Turnir su pomogli Gradska uprava za sport, Udruženje građana Novi Sad, Novosadski sajam i Javna komunalna preduzeća Parking servis i Gradsko zelenilo
 
 
 
 
Izvor i foto:Zelenilo
   
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar