Odbojkaši Vojvodine na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez primili su sportiste i stručni tim Odbojkaškog kluba Vojvodina NS seme koji je osvojio treću uzastopnu titulu prvaka države, pobedivši Crvenu zvezdu u Superligi Srbije.  

-Čuvamo dobru tradiciju, Vojvodina je 16. put državni prvak, klub je stabilan, a igrači, kojima su obezbeđeni najbolji uslovi za treniranje, su sjajni. Siguran sam da su uprava i stručni štab uveliko u pripremama za predstojeću sezonu, pre svega za evropske izazove. Mogu da računaju na podršku Grada, koji je jedan od njihovih najozbiljnijih partnera u svakom segmentu. Oni Novom Sadu uzvraćaju na najlepši mogući način, dokazujući da imaju pobednički mentalitet. Pravi su primer ostalim sportskim klubovima u Novom Sadu, da kada ste jedinstveni i negujete dobru atmosferu, bolji su i rezultati. U ime Grada i Novosađana od srca im čestitam – naglasio je gradonačelnik Vučević.  
 
-Uspeli smo da rešimo goruće pitanje i da sa svim našim klincima koji su stasali, potpišemo višegodišnje ugovore, tako da imamo okosnicu tima, generaciju koju smo strpljivo čekali – istakao je predsednik Upravnog odbora kluba Dragoljub Zbiljić.  
 
-Ovim povodom ne bi danas bili u Gradskoj kući da pre šest i po godina gradonačelnik Vučević nije prepoznao da, uprkos teškoćama sa kojima se „Vojvodina“suočavala, ipak može da se vrati na ispravan put, što smo kao klub i potvrdili. Zahvalni smo mu i trudićemo se da takvo poverenje i u buduće opravdamo – izjavio je potpredsednik Upravnog odbora Vladimir Šiška.  
 
Vojvodina ima posebno značenje za Novi Sad jer je, prema rečima Bateza, brend srpske odbojke.  
 
-Nadam se da će se odbojka na velika vrata pojaviti na Olimpijskim igrama u Tokiju. Već za dvadesetak dana u Novom Sadu će biti održana Liga nacija, turnir koji se boduje za Olimpijske igre, a u gostima će nam biti svetske odbojkaške velesile kao što su Rusija, Francuska i Japan. To može biti odskočna daska za ovu generaciju vojvođanskih odbojkaša – naveo je Batez.  
 
 
 
 
Izvor i foto: novisad.rs

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar