Podrška organizaciji kvalifikacione rukometne utakmice Srbije i Švajcarske

Pokrajinski sekretarijat za sport pružiće punu podršku organizaciji kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u rukometu između reprezentacija Srbije i Švajcarske 16. juna u Novom Sadu, u velikoj dvorani Spensa

Prema rećima pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vladimira Bateza, Novi Sad dugo nije imao zvaničnu utakmicu seniorske reprezentacije u rukometu. Batez je čestitao predstavnicima Rukometnog kluba Vojvodina na novoj, sedmoj za redom tituli državnog šampiona. 
 
Predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković izrazio je zadovoljstvo zbog podrške i sa pokrajinskog nivoa, s obzirom da je rukomet veoma razvijen i popularan na teritoriji Vojvodine. Predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić rekao je da će ovaj klub, zajedno sa RSS biti tehnički organizator ovog važnog duela, pošto već ima veliko iskustvo u organizovanju velikih sportskih susreta. 
 
Na sastanku se govorilo i o projektu rekonstrukcije sportske hale na Slanoj bari kako bi se obezbedila rukometna dvorana za održavanje utakmica i najvišeg ranga, kao što je Liga šampiona. 
 
   

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar