Regionalna A2 liga: Treća pobeda Voše u nizu
Istrajali su vaterpolisti Vojvodine u tome da nastave pobednički niz i u 7. kolu Triglav regionalne A2 lige savladali su Medveščak u Zagrebu.
 
Novosađani su došli do trećeg trijumfa zaredom i prvog na gostovanju u ovoj sezoni. U nimalo lakom susretu s nezgodnim domaćinom, učenici trenera Darka Bilića posle ujednačene borbe uspeli su u poslednjoj četvrtini da slome otpor Zagrepčana i dođu do četvrte pobede u ligi. 
 
Mirovale su mreže na početku, a Novosađani su tek posle tri minuta iskoristili prvog igrača više i preko Vasina poveli 1:0. Propustili su priliku da povećaju vođstvo pošto Ranđić nije realizovao peterac, ali su se zato domaći ubrzo našli u istoj situaciji, a Buconić je bio precizan za jedina dva gola u prvom delu igre – 1:1.
 
Raspucale su se obe ekipe u nastavku i pošto je Medveščak poveo 2:1, Novosađani su preko Marića i dva vezana gola Tubića preokrenuli na 4:3. Zagrepčani ipak nisu dozvolili da protivnik na odmor ode s prednošću, pa je Car 13 sekundi do isteka druge četvrtine ipak izjednačio na 5:5.
 
U trećoj deonici Vojvodina je Tubićevim trećim golom na meču i pogotkom Ranđića prvi put došla do dva gola viška (7:5), ali je domaćin iskoristio tri puta igrača više za preokret (8:7).
 
U odlučujućoj četvrtini, kao i tokom celog meča, na visini zadatka bio je golman Filipović, dok je kapiten Ranđić preuzeo odgovornost i s dva gola doveo svoj tim ponovo do pozitivnog rezultata – 9:8. Potom je realizovao i sedmerac za 10:8 na tri minuta do kraja. Domaći su potpuno podbacili u ključnim trenucima i postigli su samo gol u poslednjih osam minuta, a Ćatović je postavio konačnih 11:9.        
 

Izvor: K. B. Dnevnik


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar