Rukometaši Voše slavili na Banjici za novu titulu

U utakmici 8. kola plej ofa Superlige Srbije rukometaši Vojvodine sinoć su na beogradskoj Banjici pobedili Partizan rezultatom 31:23. Tako novosadski rukometaši, dva kola pre kraja prvenstva, imaju nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca na tabeli čime je osigurana nova, sedma uzastopna, a ukupno osma titula u istoriji kluba.  

Vojvodina je ujedno izjednačila rekord legendarne generacije Metaloplastike iz 80-ih godina sa sedam titula u nizu. Sezona 2018-19 ostaće zlatnim slovima upisana u istoriji kluba pošto je osim titule, osvojen i nacionalni kup, kao i superkup Srbije. 
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je čestitke igračima i stručnom štabu koji je osvojio novu titulu.  
 
-Već smo navikli da RK Vojvodina niže uspehe i da iznova pobeđuje. Mi smo uvek tu za njih da im pružimo podršku i da navijamo za njihov uspeh, a za uzvrat oni daju još više svoje snage i borbenosti na terenu. Epilog te sinergije igrača i podrške sa tribina jeste nova titula i još jedan trofej koji dolazi u naš Novi Sad. Čestitam svima koji su u svoj rad na pobedi, utkali posvećenost i entuzijazam i ostvarili ovaj veličanstveni trijumf. Želim vam još mnogo titula, kao i da nastavite da budete uzor našoj deci i omladini - kaže se u čestiki gradonačelnika.  
 
 
 
Foto:rkv.rs 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar