Startuje Fruškogorski maraton

Fruškogorski maraton održava se ovog vikenda, 4. i 5. maja, a 19 staza različite dužine i visinskih razlika, pod parolom Stare staze – novi izazovi pripremljene su za učesnike. I ove godine startovaće se u 9 sati sa Popovice, ispred Planinarskog doma Železničar. Novina ovogodišnje manifestacije u poređenju sa prethodnim je ta da će Staza radosti i zadovoljstva, namenjena predškolcima, biti održana u nedelju, 5. maja, od 11 časova. 

Manifestacija se sastoji iz dva segmenta – rekreativnog dela, koji obuhvata 14 staza, i sportsko-takmičarskog koji obuhvata pet staza, u kojima je broj učesnika ograničen na 500. Učesnici sportsko-takmičarskog dela sa starta će krenuti u 8.45 časova. 
 
Režim saobraćaja tokom trajanja manifestacije će biti izmenjen, a autobusi JGSP-a saobraćaće po pojačanom redu vožnje. U delu Fruškogorskog puta do okretišta blizu mesta starta, saobraćaj će biti obustavljen u subotu, 4. maja, od 6.30 do 14 časova. 
 
Grad je tradicionalno podržao manifestaciju i iz budžeta izdvojio milion dinara, a organizaciju je pomoglo više od 40 institucija i preduzeća. 
 
 
 
Izvor: Dnevnik
Foto:Fruškogorski maraton
  
 
 
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar