Vojvodina sutra protiv Napretka

U drugom kolu plej-ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Napretka u Kruševcu. Nakon tri uzastopne pobede i plasmana u plej-of, a posle poraza od Proletera, skoro je izvesno da crveno-beli ni naredne sezone neće učestvovati na međunarodnoj sceni, pa su preostalih šest utakmica prilika da se iskristališe tim.  

Šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić veruje da ekipa koju izvede na teren neće razočarati svojom igrom i zalaganjem
 
Sutra nas očekuje protivnik sa kojim smo, ne tako davno, već odigrali jedan prvenstveni meč, koji je bio uzbudljiv i neizvestan do samog kraja. Igra maltene kao i sve ostale ekipe, tj. opasni su u ofanzivnom delu i imaju brze i nepredvidive bočne igrače. Za ovaj meč smo se pripremali kao i za svaki drugi, ali sa većom željom nego što je to bio slučaj uoči utakmice protiv Proletera, jer svi zajedno želimo da se iskupimo za taj poraz i nadoknadimo propušteno. Tada smo praktično imali tri boda u džepu, ali smo promašili naše šanse. U našem timu uvek ima nekih problema, pa tako i pred ovaj meč imamo suspendovane Saničanina i Devetka, a pod znakom pitanja su Zlomislić i Mitošević. Sa druge strane, Eze, Seku i Đuričin su ušli u trenažni proces i videćemo ko će od njih biti u autobusu za Kruševac – kaže Krivokapić. 
 
Pred početak sezone, Vojvodina je kao cilj postavila plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.   
 
Kada su se određivali ciljevi pred početak sezone, ja nisam bio ovde, a ono što je postavljeno ispred mene, to je i ispunjeno. Izborili smo plasman u plej-of i afirmišemo dosta mladih igrača, a mislim da je, u ovom trenutku, priča o Evropi nerealna i da to ne treba postavljati pred igrače. Sada želimo da se nadigravamo sa protivnikom i afirmišemo mlade igrače, pa će zato sutra u protokolu biti dva nova lica, Bjeković i Jakovljević, jer smo na tim pozicijama deficitarni pred ovaj susret. I u narednim mečevima, mladima ćemo pružati šansu, a nadam se da će Topić, Savić, Mitrović i Tegeltija uskoro potpisati profesionalne ugovore. Svima njima želim da ukažem priliku, ali od njih zavisi da li žele da igraju za Vojvodinu – rekao je Krivokapić
 
Meč protiv Napretka igra se sutra u 17 časova, u Kruševcu.  
 
 
 
Izvor i foto: fkvojvodina.rs 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar