Vošina prva podeba ovog proleća

Fudbaleri FK Vojvodine pobedili su Dinamo iz Vranja u gostima rezultatom 3:1 u utakmici 28. kola Super lige Srbije. Dva gola postigao je Milan Đurić, a u listu strelaca upisao se i Bojan Matić. Od domaćih fudbalera gol je postigao Davor Nedeljković. 

Šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je zadovoljan konačnim rezultatom utakmice.

Konačno smo ostvarili prvu prolećnu pobedu i prekinuli niz koji je jako dugo trajao. Igrači su pokazali veliku želju i htenje, a do pobede nije bilo lako doći. Utakmicu smo praktično počeli iz minusa i nismo se najbolje snašli na početku, ali kako je vreme odmicalo, igrali smo sve bolje i stvorili dosta prilika. Mislim da je prelomni trenutak meča bio drugi gol za nas, nakon čega smo utakmicu priveli kraju– rekao je Krivokapić.
 
Ovom pobedom Vošini fudbaleri stvorili su mogućnost za plasman u plej-of. Ovo je osma pobeda Vojvodine do sada, a prva u prolećnom delu sezone. FK Vojvodina sada je deveta na tabeli sa 33 osvojena boda.
 
U narednom kolu fudbaleri Vojvodine će igrati sa ekipom Radnika u Surdulici, u sredu sa početkom u 18 časova.
 
Izvor i foto: fkvojvodina.rs

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar