Najkul ekipa ponovo u Lidlu

Kompanija Lidl Srbija je za najmlađe pripremila još jednu kolekciju čuvenih Stikeez figurica u obliku voća i povrća, koje imaju za cilj stvaranje dobrih prehrambenih navika kod dece. Šareni, sveži i od četvrtka, 30. jula, dostupni u svim Lidl prodavnicama.

Stikeez kolekcija sadrži ukupno 24 figurice koje potrošači mogu sakupiti, tako što će prilikom kupovine u Lidlu u vrednosti od 1.200 dinara dobiti jednu figuricu. Za račun od 2.400 dinara dobijaju se dve figurice itd. Lidl je pripremio i posebno iznenađenje u vidu dodatnih Stikeez-a koje potrošači mogu dobiti kupovinom naznačenog voća i povrća iz nedeljnog letka. Stikeez-i će ponovo obradovati mališane, a oni će zauzeti posebno mesto u jedinstvenom albumu, koji je ove godine u obliku bašte. Album se može kupiti po ceni od 299,99 dinara u svakoj Lidl prodavnici do isteka zaliha.

Na ovaj način deca će u bašti kroz igru učiti o voću i povrću, upoznati se sa različitim vrstama i poželeti da ih probaju. Nutricionistkinja Marija Đurković smatra da kada deca steknu dobre navike u ishrani tokom ranog detinjstva, veliki su izgledi da će ih slediti i kasnije.

Džoni, Guli, Jasna i Glasna, Majk, Čupko i drugi Stikeez-i su spremni u Lidlu i čekaju ponovno druženje.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar