Počela nova sezona u Dino parku

Uprkos hladnoći i kišnom danu, novosadski Dino park proteklog vikenda otvorio je kapije za posetioce. Preko sto radoznalih mališana iz škole stranih jezika iz Bijeljine, počelo je novu sezonu druženja u Dino parku. 

Vila Četkica je privlačila pažnju dece pa su čekala u redu kako bi im oslikala lice.  Tu je još bila i Fabrika stihova Svetlane Bogićević koja je napisala novu himnu Dino parka, ali i pesmu koja nastaje za minut, svima koji su je poželeli. 
 
Atelje 021 novosadske umetnice Maje Matić, priredio je radionicu za decu na temu – Izrada 3D dinosaurusa, tako da je specijalno povodom otvaranja nove sezone nastala publikacija pod nazivom Papirosaurusi. Škola mentalne aritmetike Kefalo, kao i svake godine napravila je radionicu za decu, a dnevni boravak i diskoteka za decu Moj svet takođe je svojim kreativnim programom upotpunio boravak mališana u parku. Tu je bila i Škola fotografije Ars akademije Željka Savića.  
 
U Dino parku kažu da se nadaju lepom vremenu sledećeg vikenda kako bi žurka koju su planirali za otvaranje mogla da bude održana u punom sjaju.  
 
Radno vreme Dino parka je svakog dana od 10 do 18 časova, a cene ulaznica nisu se menjale. Mališani do tri godine ne plaćaju ulaz, karte za decu uzrasta od 3 do 14 godina su 200 dinara, a za odrasle 300 dinara.  
 
Posetioci imaju priliku da vide 24 multimedijalne replike dinosaurusa, restoran, suvenirnicu, 12 D bioskop, rođendaonicu, streljanu, teren za mali fudbal i prostor za iskopavanje fosila dinosaurusa.  
 
 
Izvor i foto: dinoparknovisad.com 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar