Nega kože u jesenjim danima
Autor: Redakcija
02.10.2019.

Jesen je stigla i jako je važno da pripremimo kožu za hladnije dane koji su pred nama, pogotovo ako imamo suvu kožu. Kao stvoren za to je prirodni melem za negu, regeneraciju i podmlađivanje koji nam je pripremila Hedera Vita. Izdašno vlaži kožu i na površini stvara polupropusni sloj koji sprečava prekomeran gubitak vlažnosti. Već nakon par mazanja nema perutanja kože, čak ni na najsuvljim delovima kao što su laktovi. Melem je nežan i lagan, a za sobom ostavlja hidriranu kožu koja je meka na dodir. Ono što je važno damama koje imaju strije je da melem pomaže i kod ovog problema. Bezbedan je i za trudnice, a preporučuje se nanošenje dva puta dnevno na ugrožene delove kože uz blagu masažu. Može se koristiti nakon solarijuma, depilacije, a mogu ga koristiti i deca.

  

Probajte i novi piling za telo LIMUN AMBER i uživajte u očaravajućem mirisu koji ostaje na koži. Kombinacija organskih ulja, prirodne gline, koštica kajsije i morske soli pruža koži pravi tretman. 


Ulje za masažu bez parafina, u svom sastavu poseduje ulje smilja i deluje na kožu antiseptički i pročišćavajuće, što je u jesenjem periodu veoma važno. Ovo ulje značajno utiče na proizvodnju kolagena, poboljšava mikrocirkulaciju i detoksifikaciju kože. Redovna upotreba zaglađuje bore, uklanja nepravilnosti i hidrira kožu. Nakon nanošenja vaša koža postaje baršunasta, meka i glatka.

Suva, osetljiva, ispucala i iziritirana koža ruku, lica i tela javlja se kao reakcija na atmosferske promene. Zato je Hedera Vita za vas spremili novu, dodatno obogaćenu recepturu - Provitaminsku Pantenol Emulziju sa uljem žutog noćurka, beta glukanom i kompleksom vitamina. Ona povećava otpornost i osnažuje prirodne mehanizme kože kako bi sprečila isušivanje, a povećala vlažnost i elastičnost kože, dodatno je štiteći biljnim uljima i prirodnim emolijensima. Provitamin emulzija je pogodna i za decu i za trudnice. Pogodna je za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima za umirenje i regeneraciju kože nakon tretmana.

U prodavnici Kompanije Hedera Vita u Novom Sadu, u Ulici Pap Pavla 41, naći ćete sve što vam je potrebno za negu lica i tela. Za izradu kozmetike koriste se samo najkvalitetnije biljke i biljne prerađevine sa Balkanskog poluostrva. Hedera Vita prati savremene trendove i aktivno objavljuje korisne informacije na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram. Takođe, Hedera Vita poseduje i sopstvenu onlajn prodavnicu, preko koje kupci mogu da se upoznaju sa svim željenim proizvodima.  
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar